Tillbaka till verkligheten.

Måndag och ny vecka tillbaka från semestern som har varit alldeles underbar! Vi åkte den 17e på kvällen och mötte upp fina familjen Wadlund på Arlanda. Gick hur bra som helst att flyga..både fram och tillbaka. Dominic mest sov.
Vi hann med massor i Prag såsom zoo, slottet, karlsbron, massa god mat och mycket mer! Skönt att vara hemma igen. Trist dock med disk, tvätt, städning och allt sånt som hör till vardagen. Åker tillbaka i september för att fira mormor som fyller år.
Bilder kommer senare då jag inte orkar fixa med kablar och bilder just nu.

Igår hade Rickard fixat mat tills jag kom hem från jobbet. Han grillade fläskfilé i EGEN marinad och gjorde klyftpotatis på färskpotatis och det var SÅ gott. Dominic somnade själv i sin säng utan en enda sekunds gråt och vi fick äta i lugn och ro och se på en film och bara ha det bra. Älskar dig Rickard.

Nu ska vi dra oss ut på en liten promenad.
Tjo!

Kommentarer
Jessica L

Hej hej.. Åh härligt ni verkar haft det.. Men va roligt ni har haft det, besökt mkt där borta. det är kul. Är det någon släkt som bor i prag eller åkte ni bara dit på semester än då? :) Härligt, vilken god mat. kram

2009-04-27 @ 18:53:36
URL: http://[email protected]
Linn

Tack för vykortet fick det igår hihi :) Puss&kram

2009-04-28 @ 07:58:34
Jessica L

De låter härligt det =) skönt att åka till släktingarna. Vi ska nog bara ta de lugnt förutom åka upp till Dalarna 1 vecka i sommar.

kram

2009-04-28 @ 15:44:20
URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0