Mammas Allt!


Prag nästa!

Ja!
Nu är allt äntligen klart för vår resa till Prag :) Åker den 17e april och kommer hem 24e. Önskar vi kunde vara där längre men lite jobbigare nu när man har Dominic och sen måste vi ju hem till Penny igen :) Jag ska nog åka ner i september igen. Vet inte om det blir hela familjen eller bara jag och Dominic den gången. Fina familjen Wadlund ska nog med hänga med som det ser ut just nu. Vi ska till dom senare idag för att hjälpa till och välja hotell och så :) VI själva ska bo i min mammas sysslings lägenhet. Längtar så sjukt mycket!!

Annars då? Absolut ingenting. Veckorna flyter på och allt är som vanligt. Inget dator fortfarande...suck.

Nu ska jag ägna mig åt annat än att sitta här. Så fint väder ute så det är ju nästan tvång på att gå ut :)

Hörs!

Fina Prag!!

tand?

Mitt lilla hjärta och jag hade ingen bra natt inatt. Jag kikade på Desperate Housewives och Domi somnade runt 21.30. Sen vaknade han vid 01 och gnällde och grät fram till 02, jag hade vid det laget testat allt som brukar funka men stackarn var otröstlig. Gick ner och tog tempen o då hade han 38.1 vilket inte är skyhögt iochförsig men han fick iallafall en alvedon och lite näsdroppar till sin täppta lilla näsa. Stackars mammas gull. Kikade runt på nätet om tandsprickning och tycker mig att alla symptom pekar mot en liten tand. Man kan även se lite vitt nere till höger i tandköttet..det är inte rött eller irriterad men jag undrar då..det visar sig:)

Dominic har förövrigt börjat att från sittande läge trycka sig upp med benen till stående position :) Självklart bara när man håller i hans små händer men ändå :) Stora killen.

Dopet gick hur bra som helst och Dominic var underbar hela tiden! Man kan inte ha en bättre liten kille :)



Tjo!

Jobbet

Sitter på jobbet och har rast nu. Jobbar till 00 inatt vilket jag inte gjort sen jag bodde i Växjö typ :D Började jobba vid 17 så det är bara 7 timmar men det känns som dubbelt upp minst!! Rickard är pappaledig resten av veckan och jag jobbar.

3 dagar tills alla kommer. Vill passa på o tacka alla som har hjälpt till coh som ska hjälpa till med allt som ska fixas. Utan er hade det nog inte gått så smidigt som det gjort. :)

Imorgon blir vår älskade Dominic 4 månader...VAR är vår lille bebis vi fick med oss från bb?! Tiden har verkligen sprungit iväg och jag kommer knappt ihåg när han var nyfödd. Helt sjukt.

Nu ska jag dricka mitt kaffe. Ha det bra!

Dator dator vart är du?

Ja, vi har fortfarande inte fått något besked om vår laptop..tycker dom borde hört av sig nu. Så drygt att sitta på övervåningen tycker jag :)

Ja, nu är veckan för dopet här. Jag och min käre fästman var inne i stan igår och handlade det mesta till lördag. Känns bra att det snart är över :) Ska bli så kul att få huset fullt i helgen. Vårt hus är ju inte så jättestort så att 10 personer ska sova här blir en utmaning :) Penny kommer få spel nu när det kommer så mycket folk. Enligt henne handlar allt om hon själv och alla pratar alltid bara med henne. Lilla tjejen!

Idag ska jag in till stan en sväng med Sarah och Viggo. Sarah skulle skicka något på posten och jag som lätt blir uttråkad här hemma i min ensamhet(fastäm dominic är här) tiggde skjuts med in. Kan vara kul och komma iväg en sväng :) Dom borde vara här när som helst!

Måste bara visa det fulaste jag sett i mitt hela liv :


Detta är muggen som Rickard absolut ville köpa från tradera..Han vill så gärna ha den som kaffekopp på jobbet..jaja..30 spänn vart den väl värd om han blir så glad :) Jag tycker iallafall att den är HEMSK!:) Men men smaken är som röven - klöven.

Nu har jag annat för mig!
Tjo!

plask plask

Idag har jag, Johanna och Linn vart och badat med våra små sälar :) Johannas mamma var också med och visade lite tips och övningar o så..Himla mysigt var det! Dominic verkar trivas som en fisk i vattnet och alla nya intryck gjorde att han sov som en gris i bilen sen :) Lilla hjärtat!
Imorgon ska jag ÄNTLIGEN med på öppna förskolan med alla andra. Penny vill och kan ju inte vara hemma själv utan att hon gör sig själv illa i ren panik och Rickard som är sjuk ska ju vara hemma så då tänkte jag passa på o aktivera mitt lilla gryn. Han är verkligen mitt livs stolthet.

Nästa vecka har vi ju dop och det känns som att det bara var en vecka sen jag bokade tiden och så är det ju 2 månader sen. Tiden bara springer iväg från mig! Snart är ju Dominic 6 månader...stora killen :)

Här hemma har vi nu äntligen börjat riva lite tapeter här uppe i hallen. Vi var och köpte massa tapetseringsgrejer i fredags och det ska bli skönt när allt är klart sen. Tyvärr kommer det inte hinna bli det innan dopen men det är ju bara familj och vänner som får se oredan. Vi har inte så bråttom med att bli klara med tanke på att vi ju ska bo här hela livet ;)

Nu ska jag gå ner och klappa lite på min stackars man som ligger utslagen på soffan.

Tjo!

RSS 2.0