Tillbaka till verkligheten.

Måndag och ny vecka tillbaka från semestern som har varit alldeles underbar! Vi åkte den 17e på kvällen och mötte upp fina familjen Wadlund på Arlanda. Gick hur bra som helst att flyga..både fram och tillbaka. Dominic mest sov.
Vi hann med massor i Prag såsom zoo, slottet, karlsbron, massa god mat och mycket mer! Skönt att vara hemma igen. Trist dock med disk, tvätt, städning och allt sånt som hör till vardagen. Åker tillbaka i september för att fira mormor som fyller år.
Bilder kommer senare då jag inte orkar fixa med kablar och bilder just nu.

Igår hade Rickard fixat mat tills jag kom hem från jobbet. Han grillade fläskfilé i EGEN marinad och gjorde klyftpotatis på färskpotatis och det var SÅ gott. Dominic somnade själv i sin säng utan en enda sekunds gråt och vi fick äta i lugn och ro och se på en film och bara ha det bra. Älskar dig Rickard.

Nu ska vi dra oss ut på en liten promenad.
Tjo!

Vårfint!

Dominic som fortfarande växer så det knakar behövde lite nya kläder så vi drog in till Gränby..och jag hittade så mycket fint! Tyvärr tog jag Kappahl EFTER Lindex.. Spenderade nästan hela barnbidraget på Lindex innan jag på Kappahl hittade detta :


Jag som spar mina pengar till Prag, ryckte surt åt mig mössan och gick och betalade. Ska blinka lite extra med ögonen när Rickard kommer hem så får han köpa resten. Jag som ÄLSKAR detta mönstret :) Heja Kappahl! Vill någon annan (mormor eller morfar eller syster eller så) köpa och skicka upp så är det en 74 i varje som gäller ;)

Även klockan 06.00 älskar man sina barn!

Speciellt när dom är såhär söta:



Påsk och magsjuka

Long time no see! Vet att jag är världens sämsta på att uppdatera här..men det känns som att jag har så mycket annat att göra än att sitta här och häcka :)
Här har vi vart sjuka allihop. Vi har i princip slagits om toaletten och jag mår fortfarande inte riktigt bra..sjukanmälde mig både igår och idag för att kunna friskna till ordentligt innan PRAAAAG! Surt att man inte jobbade igår med tanke på att det var dubbelt betalt, men hälsan går först.

Jag vill först säga grattis till min fina älskade syster och hennes Filip som har gift sig. Är så glad för er skull!! Önskar vi kunde vart med men krutet blir på festen i sommar istället! :) Nu saknas bara en liten kusin till Dominic sen är jag hur nöjd som helst!

Idag om en vecka sitter vi i underbara Prag. Ska bli så skönt att komma iväg, även om det bara är en vecka. Åker nog i september igen..men då blir det nog bara jag och Domi.

I onsdags var det 1 år sedan vi sa hejdå till Rickards mamma. Ett helt år. Satt i bilen då och tänkte så mycket som hänt på ett år! Då bodde vi i stan..hade inte Penny. Dominic var liten som en ärta. Allt var så annorlunda mot nu. Ibland kan jag  inte förstå att hon inte längre finns bland oss. Så sorgligt att hon aldrig fick träffa vår underbara son. SÅ ORÄTTVIST.

Dominic sover i vagnen och jag ska pressa i mig lite te eller blåbärssoppa. Det är det bästa med att vara sjuk. Att man får leva på blåbärssoppa och glass. Precis som när man var liten :)

    Världens Bäste Dominic!!

VÅÅÅÅÅÅR!!

Idag är så underbart fint väder ute!:) Vi var på en liten promenad vi :)











Grattis till vår fina Penny som blir 1 år idag!:)
   


:)

Uppdrag: Få Dominic att sova i sin egen säng.

Igår var vi på andra dagen att på riktigt få Domi att sova i sin egen säng. Första dagen tog det styvt 2 timmar. Andra dagen runt 1 1/2 timme. Det går framåt :D Haha :) Vi kämpar på!
Imorse sov han iallafall till 8.45 nästan. Mammas lilla hjärta!
Mitt monster! Hur glad blir man inte?!

Imorgon är det Me&I kväll hemma hos oss! Ska bli så kul o se nya kollektionen. Kurrar i köpetarmen redan nu!:) Kanske hinner få hem något fint till Prag!:)

Nu ska jag gå ner o baka nåt gott tills imorgon tänkte jag. Jag är ju ingen Leila precis men en kladdkaka kan man kanske få ihop :D

Tjo!

RSS 2.0