1 1/2 år.

Idag firar jag och mitt hjärta heeela 1 1/2 år tillsammans..vi har onekligen hunnit med massor på kort tid. Från att jag bodde i Växjö och Rickard bodde i lägenhet i stan till att vi bor i hus på landet, är förlovade, köpt hund, kör kombibil och självklart att vi har lillgrodan. Är så lycklig med Dig Rickard. Du var verkligen det som fattades i mitt liv och fastän vi (som alla andra) har dåliga dagar och bråkar om obetydliga saker såsom vem som ska ta ut soporna, fixa disken eller att dina strumpor trivs SÅ mycket bättre bredvid tvättkorgen än vad dom gör innuti så älskar jag allt med dig. Tillsammas klarar vi allt och tillsammans är vi bäst. Du och jag!

Dagen började med att jag och Dominic låg o myste som vanligt i sängen. Vi är sjusovare båda två :) Plötsligt känner jag att det blir blött och min första tanke var "HUUUUR ska jag förklara för Rickard att jag har kissat på mig i sängen?!" Till min stora lycka var det bara Domis blöja som läckte..som tur var! Upp med ungen och av med lakanen. Lite kiss har ingen dött av. Vi har ju tvättmaskin :)

Ikväll ska vi på Me&I klädparty hos finaste Malin. dom har så himla fina kläder. Vår fina svampfilt kommer därifrån och jag ska kika vad jag kan hitta där idag! Det är ganska dyrt men det är ju inte så ofta man köper något där. Ska plocka upp underbara Linnéa när hon slutar jobba och sen drar vi!  Ska bli så trevligt så!

Känns som att det rullar på bra med planeringen av dopet! Är lite stressad över allt fortfarande men det löser sig alltid. Man är ju inte ensam om allt som tur är :) Ska bli så mysigt att folk kommer upp från både Växjö och Malmö. Det är ju fortfarande en del som inte fått se D. Är ju svårt att visa upp han för alla man vill med tanke på att vi bor 53 mil från min familj och mina vänner.

Nu sover fisefjanten och jag ska passa på och vika tvätt och hänga tvätten som är i maskinen.

Jag är världens lyckligaste tjej som har min familj. Jag älskar er så!

Puss :)




Kommentarer
Jessica Lindell

åh grattis grattis. va kul :)



Va roligt med klädparty :) de har jag aldrig hört talats om.. skoj skoj..

synd att du inte hängdde med mammaguppen på barnvagnsbiot..



kram kram

2009-02-04 @ 17:02:42
URL: http://jessicalindell.blogspot.com
Jessica Lindell

Nä jag vet att man inte ska tänka på hur man ser ut, men de är lätt att man gör det iaf när man kikar på foton innan man vart gravid. :) men åt andra sidan var det så härligt att ha den där magen när man var gravid också :) Mysigt!!



Kram

2009-02-05 @ 19:39:08
URL: http://jessicalindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0